"Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés

"Un restaurant caníbal a Berlín" entrevista Bill Yosses, antic xef en cap de la Casa Blanca 

Aquest diumenge, 7 de maig, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, parlarà amb Bill Yosses, xef i pastisser en cap de la Casa Blanca durant els mandats dels presidents dels Estats Units, George W. Bush i Barack Obama

"Un restaurant caníbal a Berlín"entrevistarà Bill Yosses, xef i pastisser en cap de la Casa Blanca durant els mandats de George W. Bush i Barack Obama, amb una conversa farcida d'anècdotes. Actualment, treballa per aconseguir que els pacients amb càncer puguin menjar millor i desenvolupa menús adaptats per a persones que segueixen tractaments amb quimioteràpia o radioteràpia.  
 
Inés Butrón descobrirà la història de la cuina a baixa temperatura, present a totes les cultures des de fa milers d'anys. Dels curantos a les olles ferroviàries, passant pels forns manabites o el roner.  
 
També visitarà el restaurant caníbal Helena Miquel, periodista, actriu i aviat estrenarà pel·lícula amb Víctor Erice. A més és cantant de "Delafé y las flores azules".  Per aquest motiu, tastarà un paté de flors blaves, de carxofes. Serà un "Nyap o Top"? 
 
Hi haurà també el repàs l'actualitat de la setmana, amb el so del Salvador Garcia-Arbós i  l'especialitat del restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer, aprofitant que aquest cap de setmana celebren la primera edició de la Fira Lo Caragol Food. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anar al contingut