TV3 i Catalunya Ràdio creixen com a mitjans preferits per informar-se, segons el CIS

Segons l'avanç de resultats de l'enquesta "Postelectoral Eleccions Generals 2019", del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), un 42,5% dels enquestats tria TV3 per seguir la informació política i electoral a Catalunya. Per la seva banda, Catalunya Ràdio és l'opció escollida pel 23% dels enquestats.

D'aquest avanç de resultats del CIS, es desprèn que la majoria d'espectadors opten per TV3 a l'hora de seguir la informació política i electoral a Catalunya. En concret, TV3 és la primera opció per al 42,5% dels enquestats, a molta distància de la segona cadena, La Sexta, que en aquesta última enquesta arriba al 16,9%. En referència a les dades del total d'Espanya, el seguiment de TV3 és del 6,9% i millora el resultat de la darrera enquesta postelectoral del CIS de les eleccions generals del 2016, ja que, en aquella ocasió, el resultat va ser del 6%.

Per la seva banda, el 3/24 és la cadena triada per l'1,4%, una xifra que representa el doble del resultat obtingut pel canal 24 hores de TVE, que és seguit per un 0,7%.

En l'apartat d'emissores de ràdio, Catalunya Ràdio és l'opció triada pel 23% dels enquestats per seguir la informació política i electoral, i és la segona opció de l'audiència, darrere de RAC1. Pel que fa a les dades totals a Espanya, Catalunya Ràdio la segueix un 4,5% dels enquestats, per sobre del 4,3% obtingut a l'enquesta del 2016.

Finalment, Catalunya Informació és l'emissora escollida per l'1,9% dels enquestats.

 

tv3.cat

catradio.cat

ccma.cat

Anar al contingut