TV3, 11 anys de lideratge consecutiu, amb una pluja de rècords mai aconseguits

TV3 tanca el 2020 amb un lideratge absolut anual i aconsegueix un nou rècord com a líder a Catalunya per onzè any consecutiu. També lidera les dues franges de més consum: el "day time" i el "prime time". I fa el millor "prime time" dels últims 11 anys.

En aquests 11 anys, TV3 ha liderat 110 dels 132 mesos, els últims 41 de manera consecutiva, liderant tots els mesos dels últims 3 anys, marcant un nou rècord.

Aquest 2020, fins al 21 de desembre, TV3 ha liderat 322 dies, és a dir un 90%, i fa el rècord històric.

Pels que fa al rànquing de programes més vistos, TV3 situa 22 programes entre els 25 amb més audiència de l'any, i és la primera cadena en la història que ho aconsegueix. A més, continua sent l'única cadena que té els informatius entre els programes més vistos. I un 99% dels dies ha liderat un programa de la cadena.

TV3 compta amb la confiança dels espectadors per informar-se, en un any en què la informació ha estat molt important, i ha estat un referent informatiu. Els telenotícies són líders, dupliquen l'audiència dels informatius de les altres cadenes i creixen respecte de l'any passat. Han fet la millor mitjana anual de la seva història el "TN vespre" i el "TN cap de setmana vespre". A més, repeteixen lideratge i rècord històric per tercer any en valoració qualitativa i són líders en credibilitat i en imparcialitat.                

La valoració qualitativa de TV3 manté el rècord històric en el panel GfK, per tercer any consecutiu, amb un índex qualitatiu de 8,5, i és la cadena generalista més ben valorada durant els 11 anys.

El 2020 ha estat un any de rècords també per a les estrenes i d'altres programes com "Està passant", "Tot es mou", "Planta baixa", "Preguntes freqüents", "Zona zàping" i "APM? Extra".

TV3 ha estat la cadena líder d'audiència a internet a Catalunya el 2020. Han obtingut les millors dades de la història tant a Catalunya com a Espanya. Les reproduccions de vídeo han arribat gairebé als 125 milions.

(Font: Kantar, ind. 4 i + amb segones residències i convidats)               

tv3.cat

Anar al contingut