David Clupés
David Clupés
Dissabte i diumenge

La primera transmissió de rugbi de Catalunya Ràdio, dissabte, al "Tot gira"

Aquest dissabte a les 16.00, l'Eudald_Serra, el Xevi Soler i el Toni Murciano transmeten el primer partit de rugbi a Catalunya Ràdio: el final de la Copa entre el Barça i l'Alcobendas. Serà en el "Tot gira", que condueix David Clupés.

Dissabte, 27 d'abril (16.00)

El programa començarà a les 16.00 amb la final de la Copa de rugbi entre el Barça i l'Alcobendas, amb la narració d'Eudald Serra, el micròfon autònom de Xevi Soler i l'anàlisi de Toni Murciano, entrenador del Barça B. Pere Escobar serà a l'Atlètic de Madrid-Valladolid i Sergi Andreu a les semifinals del Barcelona Open Banc Sabadell de tenis. A les 19.45 agafarà el relleu "La TdT", amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip, per fer el seguiment del Barça-Llevant.

Diumenge, 28 d'abril (11.45 i 16.00)

A les 14.00 començarà la transmissió del transcendental partit entre el Girona i el Sevilla, pel web. I, a partir de les 15.00, ja es podrà seguir per Catalunya Ràdio amb els comentaris d'Eduard Solà, el micròfon autònom de Xevi Soler, l'anàlisi de Francesc Cargol i les dades de Carles Domènech. Transmissió de la final de la UEFA Futsal Cup, amb la narració d'Ernest Macià des del Kazakhstan, les dades de David Ubach i els comentaris de Santi Gea. També seguiran la final del Barcelona Open Banc Sabadell de tenis amb Sergi Andreu. Faran la transmissió del Manresa-Múrcia de la Lliga ACB. I a les 19.00 donaran pas al programa especial de les eleccions generals.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut