Dijous, a les 22.05

Tomàs Molina es presenta a les eleccions a "Polònia"

Aquest dijous, a les 22.05, l'espai de sàtira política "Polònia" posa l'atenció en la seu d'Esquerra. Pere Aragonès (Jordi Soriano) presentarà el seu nou fitxatge de cara a les eleccions europees: Tomàs Molina (David Olivares).

També es podrà veure el tràiler de la nova pel·lícula basada en Milli Vanilli, protagonitzada per Carles Puigdemont (Queco Novell) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas): "Presidi i exili".

Mentrestant, Xavi Hernández (Xavi Espinosa) va a buscar els seus jugadors a l'institut tot cantant la seva versió de "Baby one more time", de Britney Spears, per recalcar que està més viu que mai en aquest final de temporada.

El programa resoldrà un nou problema matemàtic: el dilema del presoner amb Sumar i Podemos. Es posaran d'acord Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) i Yolanda Díaz (Alba Florejachs)? O preferiran trair-se mútuament malgrat saber que hi sortiran perdent?

Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) s'anirà acomiadant de l'equip de "Polònia", ara que les enquestes no li són favorables.

Es coneixerà la tarifa patriòtica, una oferta de la companyia Espiem perquè el jutge García-Castellón (Cesc Casanovas) pugui espiar telèfons independentistes de manera il·limitada.

I en una nova entrega del NO-DO, es repassaran tots els impostos que apliquen en la declaració de la renda d'enguany.

tv3.cat/polonia

#Polònia3Cat

Anar al contingut