Parlon diu que ha preferit retirar els pressupostos per evitar qualsevol ombra de dubte

Ho ha afirmat en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, que ha afegit que ha preferit prorrogar els de l'any passat

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha admès al programa El matí de Catalunya Ràdio que la situació generada a la ciutat pel cas Pretòria i els dubtes que es van detectar als pressupostos municipals van aconsellar, per prevenció, retirar els comptes i prorrogar els de l'any passat. Segons Parlon: "En el moment en què algú fa una utilització partidista d'aquest informe, és quan apareix la situació de dubte, de desconfiança, d'ombra, partint de la situació en què estem ara mateix a Santa Coloma de Gramenet. Llavors, quina és la meva decisió i la de l'equip de govern? Davant qualsevol dubte, malgrat que es podria fer una aprovació provisional, apliquem el principi de precaució i no fem ni l'aprovació provisional".

D'altra banda, Núria Parlon també ha explicat que el PSC ja va demanar la dimissió del gerent de l'empresa pública Gramepark, implicada en l'afer de corrupció, però ha afegit que va caldre que la decidissin els administradors judicials posats per l'Oficina Antifrau perquè es fes efectiva: "El dia 4 de febrer, els tres administradors judicials prenien possessió. A partir d'aquell moment, l'Ajuntament el que fa és posar-se en plena disposició dels administradors judicials que són de l'Oficina Antifrau i, per tant, segueixen les passes que ha marcat l'Audiència Nacional. (...) Ells ens informen de les decisions que prendran d'acord amb la seva feina que desenvolupen a Gramepark i és en aquell moment en el qual ells decideixen destituir el gerent i el director tècnic, i l'Ajuntament així ho gestiona".

Per a l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, ara cal treballar per recuperar la confiança en la institució i no posar en perill el procés de transformació i millora que la ciutat estava protagonitzant. I preguntada per Manel Fuentes sobre si en les pròximes eleccions municipals serà la candidata del PSC a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, Parlon ha admès que li agradaria: "M'haig de centrar en el present, a fer una bona feina. I a partir d'aquí, doncs ja es veurà". "Li agradaria?" "Home, després de fer una tasca com la que vull fer i d'esforçar-te i fer una feina... Sí, probablement sí que t'agradaria, però això no em preocupa gaire".

www.catradio.cat

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut