Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Núria Marín, Pedro Tuiz i Els Sirex, a "Col·lapse"

Dissabte, 9 de març, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, rebrà Pedro Ruiz, Núria Marín, Els Sírex, Les Mamarazzis, un supervivent dels atemptats de l'11M i l'historiador belga David Van Reybrouck.

A dos dies de la celebració de vintè aniversari dels atemptats de l'11M de Madrid, es rebrà al plató a una de les víctimes que va sobreviure a una de les explosions que van tenir lloc dins d'un dels vagons dels 4 trens afectats. Ell és l'Antonio Utrera. Els fets el van agafar de camí a la universitat.

Amb la periodista catalana Núria Marín, un dels nous fitxatges de la televisió pública catalana, es parlarà de la família reial i de la seva "obsessió" per la princesa Elionor, del seu debut literari, de la seva marxa de Tele 5 i la seva nova etapa a la televisió pública catalana i de la seva nova faceta d'influenciadora.

Amb Pedro Ruiz, showman, escriptor presentador i actor barceloní, es conversarà sobre actualitat, feminisme, el món de la tele, l'estat actual del periodisme i els mitjans de comunicació i la vida en general.

Amb el mític grup de música Els Sirex es repassarà el millor de la seva carrera musical i es recordaran els seus èxits i la seva evolució com a fenomen musical dels 60 i 70. També tocaran en directe una selecció de les seves cançons més populars.

Les Mamarazzis vindran a fer un repàs de les notícies del cor que més ens han cridat l'atenció aquesta setmana. D'entre elles, la més destacada és la delicada situació de salut de la monarquia anglesa i un suposat nou amic especial de la cantant Shakira.

Amb l'historiador, arqueòleg i escriptor belga David Van Reybrouck es parlarà de "Contra les eleccions", un llibre que recull una particular tesi sobre com s'hauria de configurar la societat en un sistema, el democràtic, que segons l'autor està esgotat.

Per tancar el programa Sergi Pàmies farà la seva sessió de coaching personal.

tv3.cat/collapse

#Col·lapse3Cat

Anar al contingut