"Miró": l'home rere l'artista

"Miró", coproducció de TV3, premiada WorldFest Houston i seleccionada al Festival de televisió de Montecarlo

La coproducció de TV3, "Miró", guanya el Premi Especial del Jurat en la categoria "Llargmetratge de temàtica històrica" en el WorldFest Houston. "Miró" també ha estat seleccionada al Festival de televisió de Montecarlo, que se celebrarà del 16 al 20 de juny. "Miró" també s'està projectant aquestes dies en la secció del Saraqusta Film Festival, Festival Internacional de Zaragoza de Cine y Series de Historia.

"Miró", una producció de Set Màgic Audiovisual en coproducció amb TV3 que compta amb la participació d'À Punt i IB3 i el suport de l'ICEC es va poder veure el 26 d'abril a "La gran pel·lícula", coincidint amb el 130è aniversari del naixement de Joan Miró. Una pel·lícula per a televisió amb la direcció d'Oriol Ferrer ("Cançó per a tu", "Descalç sobre la terra vermella") i que està protagonitzada Edu Lloveras, Pau Roca, Aida Folch i Òscar Rabadan, entre d'altres.

Després del seu pas pel BCN Film Fest i l'estrena a "La gran pel·lícula" de TV3, "Miró" ha recollit el Premi Especial del Jurat en la categoria "Llargmetratge de temàtica històrica" en el WorldFest Houston. "Miró" també ha estat seleccionada al festival de Montecarlo. La 32a edició d'aquest festival que acull produccions fetes expressament per a televisió se celebrarà del 16 al 20 de juny. Miró" també s'està projectant aquestes dies en la secció del Saraqusta Film Festival, Festival Internacional de Zaragoza de Cine y Series de Historia.

"Miró", una producció de Set Màgic Audiovisual en coproducció amb TV3, que compta amb la participació d'À Punt i IB3 i el suport de l'ICEC, és la història d'un jove discret, silenciós i tenaç que va haver d'emigrar d'una Barcelona grisa i conservadora a un París en plena efervescència cultural per donar-se a conèixer, en un període convuls i ple de guerres. Un jove que va dedicar la seva vida a cercar un lloc on poder-se expressar amb el seu art.

Amb la direcció d'Oriol Ferrer ("Cançó per a tu", "Descalç sobre la terra vermella"), "Miró" està protagonitzat per Edu Lloveras, Pau Roca, Aida Folch i Òscar Rabadan, entre d'altres. Se sap moltes coses del Dalí i del Picasso persona, però en canvi la persona de Miró ha quedat oculta a gran part de la societat. "Miró" s'endinsa en l'home que s'amagava rere el creador.

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Oriol Ferrer
Guionistes: Jordi Rediu i Lluís Muntada
Producció executiva TV3: Oriol Sala-Patau i Esther Dueñas
Direcció fotografia: Josep Rosell
Intèrprets: Eduard Lloveras (Joan Miró), Aida Folch (Pilar Juncosa), Pau Roca (Pablo Picasso), Lluïsa Mallol (Dolors Ferrà), Òscar Rabadán (Miquel Miró) i Mel Salvatierra (Maria Dolors).

Coproducció de Set Màgic Audiovisual i TV3 amb la participació de IB3 Televisió de les Illes Balears I À Punt Mèdia, i la col·laboració de l'Institut Català de les Empreses Culturals.

#MiróLaPel·lícula

tv3.cat/coproduccions

 

Anar al contingut