Mai Balaguer guardonada als Premis Talento 2023

La realitzadora i responsable d'imatge del departament de Màrqueting de la CCMA, ha estat guardonada als Premis Talento 2023, que entrega l'Acadèmia de Televisió i de les Ciències i les Arts de l'Audiovisual

Els premis Talento són el reconeixement a l'excel·lència professional darrera les càmeres. En aquesta edició 2023, la Junta Directiva de Televisió i de les Ciències i les Arts de l'Audiovisual, ha premiat Mai Balaguer, realitzadora i responsable d'imatge del departament de Màrqueting de la CCMA.

La cerimònia d'entrega es farà a Madrid en les properes setmanes.

Mai Balaguer

Guardonada amb el premi Angel de Bonze de Comunicació Audiovisual al 2005, Mai Balaguer ha estat la realitzadora i directora de programes com "Sputnik" (premi Ciutat de Barcelona), "Colors", "Silenci", "Bestiari il·lustrat", "Somiers","Autògrafs" i altres programes i documentals culturals de TV3. 

També ha estat la realitzadora de videoclips per les formacions Brighton 64 i Los Rebeldes que van ser premis Nacionals del Festival de Vitoria de Videoclips, així com per Mazoni, Mishima o Joan Miquel Oliver. 

Actualment, és la responsable d'Imatge del departament de Màrqueting de la CCMA. 

 

 

Anar al contingut