"L'ofici de viure", de Catalunya Ràdio, organitza la Segona Meditació Global a Catalunya

El programa de Catalunya Ràdio "L'ofici de viure", amb Gaspar Hernàndez, espera aplegar aquest diumenge, 29 de març, prop de dues mil persones a L'Auditori de Barcelona per assistir a la Segona Meditació Global a Catalunya

El programa "L'ofici de viure" de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez, ha convidat els oients a participar en la Segona Meditació Global a Catalunya. La trobada es fa aquest diumenge, 29 de març, a partir de dos quart de cinc de la tarda, a L'Auditori de Barcelona.
La meditació global té com a objectiu unir la intenció de tots els assistents i contribuir a aconseguir una societat emocionalment més saludable. Es tracta d'utilitzar la meditació com a instrument de canvi social, fer activisme subtil amb compromís i responsabilitat social.
La meditació global serà guiada pel monjo budista Ricard Rotllan, a partir de dos quarts de cinc i, a continuació, el grup Shirai interpretarà un mantra musical i altres peces del seu repertori en un petit concert, amb bols de cristall de quars. A la sortida, hi haurà taules informatives i Gaspar Hernàndez firmarà exemplars del seu llibre El silenci, guardonat amb el Premi Josep Pla 2009. El monjo Ricard Rotllan també estarà a disposició dels assistents per dirigir una petita benedicció budista.
La primera meditació va tenir lloc el mes de juny de l'any passat i va ser tot un èxit. Va aplegar més de dues mil persones a l'Auditori del Fòrum de Barcelona, en el marc del Festival Inspira Consciència. Enguany, a més de L'ofici de viure, també participa en l'organització de la trobada Alambar Sinapsis. Com l'any passat, l'acte és totalment gratuït.
"L'ofici de viure", amb Gaspar Hernàndez, és un programa de creixement personal, psicologia positiva i nova espiritualitat que s'emet a Catalunya Ràdio de dilluns a divendres, de vuit a nou del vespre. El programa és líder d'audiència a la seva franja i el mes de febrer va rebre el Premi Ciutat de Barcelona en l'apartat de mitjans de comunicació en ràdio.
Anar al contingut