L'especial "El govern explica el referèndum a l'Eurocambra", rècord de la temporada del 3/24

Excel·lent resultat d'audiència del canal informatiu de TV3. El 3/24 ahir va registrar una quota del 2,6% i l'"Especial informatiu: El govern explica el referèndum a l'Eurocambra" va fer rècord d'audiència de la temporada del canal. El "TN vespre" va ser el programa més vist del dia amb 652.000 espectadors i un 22,3% de quota.

L'interès per l'actualitat es va traduir en l'audiència de l'especial informatiu dedicat a la conferència que el president Puigdemont, el vicepresident Junqueras i el conseller Romeva van oferir a l'Eurocambra explicant el referèndum. La transmissió del 3/24 va tenir una audiència de 185.000 espectadors amb una quota del 9,6% i va ser la tercera opció de la seva franja d'emissió. Aquest especial és el programa més vist del 3/24 aquesta temporada i la quota del 2,6% amb què va tancar el dia, la segona millor del mateix període.

 

La presència dels dirigents catalans al Parlament Europeu també es va reflectir en el seguiment del "TN vespre", programa més vist del dia amb una audiència de 652.000 espectadors i una quota del 22,3%, segon millor registre de la temporada.  El "TN migdia", amb 490.000 espectadors i una quota del 26,6% va ser el segon més vist del dia.

 

tv3.cat

Anar al contingut