dissabte i diumenge

Les millors jugades de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol" 

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", amb Jordi Grau. Diumenge, també faran una edició prèvia al Barça, que començarà a les 20.00.

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades de la 29a jornada de la Lliga de Primera. El Barça visitarà el Metropolitano, un partit que sempre és emocionant i que suposarà la tornada de Joao Fèlix a l'estadi matalasser. Els de Xavi no volen deixar escapar al Girona en la classificació, tot i que jugar contra els de Simeone mai és fàcil. A més, els dos equips arriben amb el pas a quarts de final de la Champions i per tant amb una actitud positiva.

El Girona visitarà el Getafe. Els de Míchel buscaran una victòria a domicili després de que se li hagin complicat les últimes sortides. Els catalans volen mantenir la segona posició de la classificació en solitari.

Pel que fa a Segona Divisió, l'Espanyol viatjarà a Saragossa, amb nou entrenador a la banqueta, Manolo González, que arriba amb l'encàrrec de tornar l'equip a Primera.

Dissabte, Jordi Grau estarà acompanyat per Maria Fernández Vidal, Anaïs Martí, Lluís Carrasco i Joan Poquí. I diumenge per Gerard Autet, Bojan Krkric, Jofre Mateu i Joan Verdú.   

#GolaGol3Cat 

esport3.cat 

Anar al contingut