Adam Martín i Xantal Llavina, del programa "Revolució 4.0"

L'actriu Maria Molins i la coach Juanita Acevedo, a "Revolució 4.0"  

Dissabte, 6 de maig, per l'app i la web de Catalunya Ràdio, Adam Martín entrevistarà la coach especialitzada en la projecció personal com si es tractés d'una marca. I diumenge, 7 de maig, a les 22.05, a l'antena de Catalunya Ràdio, l'actriu Maria Molins parlarà de la importància que té la quantitat de seguidors dels actors a les xarxes per aconseguir ser contractat en una sèrie

Aquest dissabte, el programa "Revolució 4.0", dirigit per Xantal Llavina i que presenta Adam Martín, tindrà de convidat l'experta en marca personal Juanita Acevedo que propugna que cal ser conscients dels valors de cadascú per saber quina imatge es projecta en vers de la resta de la gent. A la seva secció, l'economista Santiago Niño Becerra parla de la decisió d'Apple d'entrar en negocis de banca oferint un dipòsit d'estalvi i de quin és el salari mitjà en aquests moments. El professor Esteve Almirall analitza el nou Chat GPT, tant els punts forts com els febles, i quines empreses en treuen més profit actualment. I, per acabar, Mario Serrano, de l'empresa Doqua explicarà que ha creat un producte digital per ajudar a l'aprenentatge del català. 

I diumenge, Adam Martín entrevista l'actriu Maria Molins, que participa ara en la sèrie "Entrevías", i que substituirà l'actriu Àngels Gonyalons en la gira del musical "L'alegria que passa" de Dagoll Dagom. Molins, que es va fer molt popular a la sèrie de TV3 "El cor de la ciutat", destaca el pes que han agafat les xarxes socials en la carrera de les actrius, fins al punt que sovint ara als càstings tenen molta importància el nombre de seguidors a les xarxes que tenen les aspirants a un paper. A la secció "Enamorar-se del futur", Miquel Lladó parla de la importància de la innovació en qualsevol empresa i, amb Jonathan Escobar, de com les empreses poden afrontar els grans canvis en la cursa de la digitalització. A més, amb el president d'Eurecat, Xavier Torra, es reflexionarà sobre què significa la paraula innovació i com la tecnologia ha de ser una eina al servei d'una bona idea i no a l'inrevés. 

Anar al contingut