L'actriu Agnès Busquets, al programa "Kids XS"
DISSABTE, A LES 10.00 I LES 13.05

L'actriu Agnès Busquets, al "Kids XS"

Demà dissabte, 28 de maig, a les 10.00 per iCat i a les 13.05 per Catalunya Ràdio, "Kids XS" viatjarà a la Tarragona dels anys 80 i al barri de Gràcia del 2022 amb l'Agnès Busquets, mare del Pep i arxiconeguda actriu televisiva del "Polònia".

L'actriu Agnès Busquets és la convidada d'aquesta setmana al "Kids XS", on explicarà la seva experiència com a mare i com compagina aquesta faceta amb la seva trajectòria professional, que inclou imitacions tan cèlebres al "Polònia" de TV3 com les d'Ada Colau, Laura Borràs o Letícia Ortiz. 

L'Ada Parellada es traslladarà fins a la classe de l'escola Anselm Clavé de Cornellà per introduir una varietat del Baix Llobregat, la col paperina. L'Estel Solé parlarà del sucre i els infants molt petits a la secció "De 0 a 3". I en Quico Sallés explicarà com pateix a casa amb hàmsters, conillets d'Índies, conills porquins o cobais. Animalons entremaliats, diabòlics i, segons com, molt i molt pesats, tot depenent del punt de vista.  

"Kids XS" és un programa orientat a pares, mares i famílies amb criatures entre 0 i 10 anys, conduït per Pau Guillamet i Txell Bonet. 

 

Anar al contingut