La retallada d'infraestructures a Catalunya representarà una pèrdua d'uns 20 mil llocs de treball

El president de la Cambra de Contractistes d'Obres de Catalunya, Rafael Romero, ha fet aquest diagnòstic a "El matí de Catalunya Ràdio".

La Cambra de Contractistes d'Obres de Catalunya assegura que la tisorada del Ministeri de Foment a les infraestructures de Catalunya "afectarà inevitablement en el nivell d'ocupació". El seu president, Rafael Romero, ha explicat al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Xavier Vilà, que: "La retallada d'inversions oscil·larà entre 18 mil i 22 mil persones menys treballant en el sector de la construcció". Romero ha destacat l'impacte negatiu d'aquestes retallades de Foment, com també les anunciades abans per la Generalitat i els ajuntaments.

El president de la Cambra de Contractistes d'Obres de Catalunya ha dit que: "Les empreses constructores que tenien aquestes obres contractades i que ja hi estaven treballant encara no saben com han de reajustar els seus programes de treball i quina regulació d'ocupació han de fer". En aquest sentit, Rafael Romero ha advertit que: "Aquesta és una incertesa que genera molta intranquil·litat".

catradio.cat/mati
Anar al contingut