DILLUNS, A PARTIR DE LES 6.00

La represa del judici al major Trapero i l'antiga cúpula del Departament d'Interior pel cas de l'1-O, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 8 de juny, "El matí de Catalunya Ràdio" farà seguiment de la represa del judici al major Josep Lluís Trapero i a l'antiga cúpula d'Interior per l'1-O amb connexions des de Madrid. A més, el programa continuarà seguint la crisi del coronavirus i entrevistarà l'escriptor i filòsof Jostein Gaarder i el productor discogràfic, DJ, compositor, lletrista i cantant, Juan Magan.

Com cada dia, a les 7.30, entrevista al doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per seguir l'evolució de la pandèmia.

A partir de les 8.50, tertúlia d'actualitat amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC, i Simona Levi, activista i membre Xnet.

Cap a les 10.05, informe de Domènec Subirà sobre el judici al major dels Mossos d'Esquadra Josep Lluís Trapero i la cúpula d'Interior per l'1-O.

A les 10.20, Mònica Terribas entrevistarà Jostein Gaarder, escriptor i filòsof que presenta el llibre "La mida justa". I just després, a les 10.40, entrevista a Juan Magan, productor discogràfic, DJ, compositor, lletrista i cantant que presenta la campanya "Canta Conmigo Talent", un "talent show" creat exclusivament per emetre's online.

A les 11.05, connexió amb Roser Perea, des de Madrid, i Maria Núria Revetlle, des de la Ciutat de la Justícia, per fer el seguiment de la represa, a l'Audiència Nacional, del judici al major dels Mossos d'Esquadra Josep Lluís Trapero i la cúpula d'Interior per l'1-O.

Després arribarà la secció"Lecturàlia", l'espai dedicat als llibres, les lletres i la literatura, amb els escriptors Màrius Serra i Enric Gomà. L'espai inclourà una entrevista a Rafael Nadal, escriptor que presenta "Mar d'estiu. Cinc illes del mediterrani". A continuació, l'espai "Músiques confinades", seguit de "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a dotze del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio
Anar al contingut