"Joc de cartes", 3Cat per "Els contes de la Pinya" i Aina Clotet per "Això no és Suècia", guardonats als Premis Zapping

La 29a edició dels premis de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha reconegut "Joc de cartes" amb el Zapping a millor programa d'entreteniment; 3Cat amb el Premi Valors per "Els contes de la Pinya" i l'actriu Aina Clotet pel seu paper a "Això no és Suècia".

3Cat ha rebut avui el Premi Valors dels Zapping per, a través d'un ambient serè i atractiu, oferir un espai encantador per a la infància i una oportunitat de recuperar els contes clàssics amb el programa del SX3 "Els contes de la Pinya", una aposta per la cultura, les tradicions i l'entreteniment.

"Els contes de la Pinya" és una col·lecció de contes infantils amb animacions de diferents il·lustradors, que recupera l'oralitat narrativa catalana amb la veu del comunicador Òscar Dalmau, acompanyat de la seva gosseta Pinya.

El "Joc de cartes", una producció de 3Cat i Magnolia TV i presentada pel xef Marc Ribas, ha estat reconegut amb el Premi Zapping al millor programa d'entreteniment. Al concurs s'enfronten restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Alguns són un autèntic duel entre tipus de cuines i d'altres, pel tipus d'especialitats. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència. El vot decisiu, però, el té en Marc.

I l'actriu Aina Clotet ha recollit el Premi Zapping a la millor actriu pel seu paper a la coproducció de 3Cat "Això no és Suècia". La comèdia dramàtica narra la contradicció en la qual es troba una parella de pares joves a l'hora de protegir els seus fills dels perills de la vida. Creada per Valentina Viso, Dani González i Aina Clotet, i codirigida per Mar Coll i Aina Clotet, la sèrie consta de 8 capítols de 40 minuts, amb presència de les llengües catalana, castellana, anglesa i sueca.

L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu és col·laborar en la millora de l'oci audiovisual, fent-se ressò de la veu dels seus consumidors i defensant els seus drets, especialment dels menors, els més vulnerables davant les pantalles.

#ElsContesDeLaPinya3Cat
#JocDeCartes3Cat
#AixoNoEsSuecia3Cat

#SX3
#Som3Cat

Anar al contingut