Xavi Valls
Xavi Valls
Diumenge, a les 22.05

Especial "Barça en crisi - El cas Messi", diumenge a TV3

Diumenge, 30 d'agost, a les 22.05, TV3 emetrà l'especial "Barça en crisi - El cas Messi", dirigit i presentat per Xavi Valls, amb la participació de Laura Brugués. El programa analitzarà la situació generada arran de l'anunci de Messi de voler abandonar el Barça. 

Quines són les causes de la decisió de Messi? Quines possibilitats hi ha que finalment es quedi? Quines conseqüències tindria per al Barça la marxa del seu millor jugador? Tornaran a trobar-se Messi i Guardiola, ara al Manchester City?

Per respondre aquestes i moltes altres preguntes, TV3 emetrà un programa especial amb la participació d'experts en informació esportiva com Josep Maria Minguella, l'home que va portar Messi a Barcelona; Marcelo Bechler, el periodista brasiler que va donar l'exclusiva de la voluntat de Messi de marxar del Barça; Guillem Balagué, autor de la biografia oficial de Messi; Ricard Torquemada, analista de futbol i director de "LaTdT de Catalunya Ràdio"; Jofre Mateu, exfutbolista del Barça; i els periodistes Santi Giménez, Sònia Gelmà i Oriol Domènech, entre d'altres.

El Barça també ha confirmat la seva presència al programa amb un representant del club.

L'especial "Barça en crisi - El cas Messi" és un programa dirigit per Xavi Valls, amb l'edició de Francesc Latorre, la realització d'Àngel Muñoz i Marc Serra, i la producció de Maria Colomer i Pietat Gallardo.

 

tv3.cat

Anar al contingut