Dia mundial de la ràdio
Dia mundial de la ràdio

En el Dia Mundial de la Ràdio, Catalunya Ràdio s'acosta encara més als seus oients i els programes es faran des de llocs proposats pels seus seguidors

La jornada és el dia 13 de febrer i, a partir d'ara, els oients ja poden fer les seves propostes. Catalunya Ràdio es mou per anar allà on és l'audiència: a casa seva, a la feina, a l'institut i allà on vulguin els oients.

El 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio. I des de Catalunya Ràdio es vol celebrar amb les persones que, dia a dia, ajuden l'emissora a ser el que és. Perquè Catalunya Ràdio vol estar al costat dels seus seguidors.

Per això, "El matí de Catalunya Ràdio" i tots els programes de la casa acompanyaran els seus seguidors d'una manera especial, sortint dels estudis de l'emissora i desplaçant-se allà on vulguin els oients. Ho ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" el director de l'emissora, Saül Gordillo, que ha destacat sobre aquesta iniciativa: "Suposarà un desplegament de tècnics, tecnològics i de recursos espectacular, però creiem que Catalunya Ràdio aquell dia ha de demostrar la seva potència, ha de demostrar que està amb els oients i que ho podem fer. És, una mica, un repte."   

Per la seva banda, el director de Continguts de l'emissora, Santi Faro, ha destacat el paper fonamental dels oients en aquesta iniciativa dient: "El fet que puguin decidir on volen que es facin els programes. És igual que sigui una universitat, sigui un menjador, sigui un negoci de poble... Això és l'expressió màxima de la sobirania dels oients respecte a la seva ràdio." 

Des d'aquest matí, els oients ja poden fer la seva proposta al web de l'emissora. 

Catalunya Ràdio vol que els seus seguidors donin raons, expliquin on viuen i quin programa voldrien que es fes a casa seva. Entre totes les propostes que es rebin, cada programa en triarà una que serà on es farà l'emissió en directe el dia 13 de febrer.

Els seguidors que ja s'han registrat abans al web per participar en altres ocasions, els servirà el mateix usuari i contrasenya.

La Unesco va proposar el 13 de febrer com a Dia Mundial de la Ràdio perquè és el dia que es va crear la Ràdio de les Nacions Unides, el 1946.

 

 

#catradioesmou

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

 

 

Anar al contingut