Els webs de Catalunya Ràdio, amb 58,5 milions de pàgines vistes, baten rècords d'audiència

Els webs de Catalunya Ràdio van superar els 58 milions i mig de visites el 2008, segons les dades de l'OJD. Aquesta xifra significa un augment espectacular del 43% respecte a l'any 2007, quan les visites se situaven en 41 milions.

Les dades de l'OJD confirmen el creixement exponencial dels webs del grup, ja que l'any 2005 el nombre de pàgines vistes no arribava a 7 milions.
La pàgina més visitada, segons les dades de Nielsen (auditades per OJD), és la d'iCat fm, amb 39,7 milions de pàgines vistes durant l'any 2008. Això significa que aquest canal especialitzat a promoure el consum de cultura ha tingut un creixement del 64% respecte al 2007. Les visites al portal de Catalunya Ràdio també han continuat creixent aquest últim any. Segons aquestes mateixes dades, al llarg del 2008 aquest web es va consultar més de 16 milions de vegades, cosa que significa un 26% més que l'any anterior.
Aquestes dades de les visites estan en consonància amb les dels àudios servits durant el 2008 a través dels webs del grup d'emissores, que es van fer públiques la setmana passada. Segons les dades facilitades pel servidor d'internet Akamai, l'any 2008 es van servir gairebé 5 milions i mig d'hores d'àudio, molt per sobre dels 3 milions i mig d'hores de l'any anterior. Això significa que l'any passat les emissores que formen el grup Catalunya Ràdio es van escoltar per internet un 55% més que el 2007.
Anar al contingut