El temps i l'actualitat esportiva fan créixer les audiències digitals

Aquesta setmana destaca el consum de vídeo a la plataforma pròpia, amb més de 3 milions de reproduccions. Els forts aiguats i el "Cas Rubiales" han fet augmentar el consum de vídeo a la carta. Rècords de temporada en reproduccions per a "El paradís de les senyores" i "L'au pair". I bona estrena del podcast "Extrema Catalunya"

El temps i el "Cas Rubiales"

Aquesta setmana han augmentat les audiències digitals, gràcies en bona part a les inclemències meteorològiques i l'actualitat esportiva.

El contingut que més creix al portal ha estat el referent al temps, amb un 185% i en consum de vídeo ha triplicat les dades de la setmana anterior.

I pel que fa als esports, la transmissió de la tercera edició del Trofeu Joan Gamper femení, entre el Barça i la Juventus, va ser l'emissió més vista de la setmana, amb 19.100 usuaris únics. I la forta repercussió dels continguts relacionats amb el "Cas Rubiales" han superat les 553.000 pàgines vistes. La notícia més llegida ha estat "D'abús de poder a possible delicte" i el tercer vídeo més vist a la carta ha estat "El petó de Rubiales a Hermoso" i l'àudio més escoltat a la carta ha estat "Jenni Hermoso hi diu la seva".

L'actualitat informativa ha situat les tres edicions dels telenotícies entre els quatre més vistos en directe i a la carta.

Aquesta setmana s'han superat els 3.000.000 de reproduccions de vídeo

Aquesta setmana, la TV connectada ha més d'un 20% els usuaris únics i les app mòbils en un 10%. I a la plataforma pròpia ha crescut un 20% el consum de vídeo i ha superat els 3 milions d'espectadors.

"El paradís de les senyores" ha fet el rècord setmanal del programa de totes les temporades, amb 375.200 reproduccions en directe i a la carta. I és l'espai amb més reproduccions de la setmana.

El "Joc de cartes" continua creixent i lidera el rànquing de programes més vistos en directe i a la carta, amb més de 208.000 reproduccions. I els dos vídeos més vistos a la carta també són del programa.

I "L'au pair" fa el rècord i registra la millor audiència setmanal del programa de totes les temporades, amb gairebé 57.000 reproduccions.

I pel que fa als vídeos a les xarxes socials, els 5 més vistos són del 3/24 a Instagram. El més vist, amb gairebé 502.000 reproduccions és un que tracta l'acompanyament a la mort.

Bona estrena del podcast "Extrema Catalunya"

Aquesta setmana l'estrena del podcast sobre els moviments d'extrema dreta se situa com el cinquè programa de Catalunya Ràdio amb més reproduccions a la carta. I l'àudio "Franco ha mort, però ells no", és l'àudio més escoltat a la carta. Els sis següents tenen a veure amb els esports.

#audiènciesTV3

Anar al contingut