Diumenge al vespre

El resultat de la segona volta de les eleccions franceses, a TV3 i Catalunya Ràdio

Aquest diumenge, 24 d'abril, a partir de les 19.30, TV3 i Catalunya Ràdio oferiran programació especial per seguir el resultat de la segona volta de les eleccions presidencials franceses, que es decidirà entre el candidat a la reelecció, Emmanuel Macron, i la candidata de l'extrema dreta, Marine Le Pen. L'especial a la televisió serà conduït per Carles Costa i a la ràdio, per Quim Olivares. 

El desenllaç de la segona volta de les eleccions a França serà seguit de prop amb un programa especial a la televisió, conduït per Carles Costa, pendent de les últimes votacions i enquestes, de les primeres estimacions de vot i de totes les reaccions que hi hagi durant la nit electoral. L'especial començarà amb l'emissió conjunta per TV3 i el 3/24, diumenge de les 19.30 a les 20.05. A partir d'aquest moment, el seguiment continuarà pel canal informatiu 3/24. 

Els convidats a plató que analitzaran els resultats seran Montserrat Besses, excorresponsal de TV3 a París, i Pol Morillas, director del Centre d'Estudis i Documentació Internacionals a Barcelona (CIDOB). Des de París, Ramon Pellicer conduirà les edicions del migdia i el vespre del "TN cap de setmana", i també participarà al programa. Durant l'especial, hi haurà connexions amb David Melgarejo, corresponsal de la CCMA a París, des de la seu Macron, i amb Isabel Galí, enviada especial a la seu de Le Pen. Des de la Catalunya Nord, feu de Le Pen a les últimes eleccions, hi participarà la corresponsal Sion Biurrun. A més, també hi intervindran Joan Carles Peris, cap de la secció d'Internacional de TV3, i Gautier Sabrià, sociòleg rossellonès. 

Pel que fa a l'especial radiofònic, que començarà a partir de les 20.00 a Catalunya Informació, serà conduït per Quim Olivares, editor de "Mapamundi", el podcast de la secció d'Internacional de Catalunya Ràdio. Durant el programa, connectarà amb Nando Zanoguera i Mireia Sala, que seran a París per oferir tota la informació de la nit electoral, i amb Laia Claret, des de Perpinyà. A més, comptarà amb la participació de diversos analistes per anar comentant els resultats electorals. 

La informació sobre les eleccions franceses, que es pot anar seguint als programes informatius de TV3 i Catalunya Ràdio, també té una pàgina especial al portal de notícies del 324.cat. 

 

Anar al contingut