(Foto: Diego Muñoz)
(Foto: Diego Muñoz)

El programa "Revolució 4.0" de Catalunya Ràdio, Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC

La 24a Nit de les telecomunicacions i la informàtica va atorgar ahir el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC al programa de Catalunya Ràdio "Revolució 4.0", realitzat per la periodista Xantal Llavina, en l'acte de lliurament que va tenir lloc a L'Auditori de Barcelona. 

El programa "Revolució 4.0" de Catalunya Ràdio, que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina, ha estat guardonat amb el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC 2019, durant la 24a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que va tenir lloc ahir a L'Auditori de Barcelona. Carles Martín, expresident de Telecos.cat i assessor del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, i David Cuesta, director general d'NTT Communications España, van ser els encarregats de lliurar el guardó, que va recollir Xantal Llavina acompanyada d'alguns membres de l'equip del programa.

El jurat va posar de relleu la "tasca divulgativa" del programa, que cada setmana "parla d'innovació, creativitat i competitivitat i dona veu a aquells que han aconseguit ser influents, així com també a cares conegudes que han tingut èxit en diferents sectors professionals gràcies a la seva bona transformació digital".

Llavina va destacar el "ràpid del creixement del programa, que en dos anys ha rebut tres guardons, la qual cosa demostra la importància de parlar dels emprenedors tecnològics i de la revolució digital que viu la nostra societat" i va reivindicar que "es facin més visibles les dones TIC".

El lliurament del premi es va fer en el marc de la 24a Nit de les telecomunicacions i la informàtica, organitzada per l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació  i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya, i va ser presidida pel president de la Generalitat, Quim Torra; el president del Parlament, Roger Torrent, i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.

 

Tercer premi del programa i versió televisiva a TV3

"Revolució 4.0", l'espai de referència d'emprenedors i transformació digital de Catalunya Ràdio que s'emet des del febrer del 2017, va rebre el 2017 el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017, i Xantal Llavina va ser guardonada el desembre del 2018 amb el Premi Dona TIC Divulgadora.

El programa de Catalunya Ràdio també comptarà amb una versió televisiva a TV3, que s'estrenarà al mes de maig.

"Revolució 4.0", el programa de referència d'emprenedors i transformació digital de Catalunya Ràdio, s'emet els diumenges, de 23.05 a 00.00.

 

catradio.cat

catradio.cat/revolució4

 

Anar al contingut