En Pau i la Jana amb el Lleó Vergonyós, a "El món del Pot Petit", del SX3.
En Pau i la Jana amb el Lleó Vergonyós, a "El món del Pot Petit", del SX3.
Estrena digital al SX3 i 3Cat

El Pot Petit arriba al SX3 amb l'estrena del programa "El món del Pot Petit", per als súpers més menuts

Aquest dijous, 21 de març, el SX3 estrena el programa "El món del Pot Petit" a les plataformes digitals del SX3 i 3Cat.

Aquesta estrena és una de les més esperades per als súpers més petits, amb uns protagonistes molt coneguts pel públic infantil i familiar: en Pau i la Jana, del grup de música El Pot Petit.  

"El món del Pot Petit" és un programa que convida a descobrir un univers màgic i divertit, amb els personatges d'en Pau i la Jana i els seus amics de dins el Pot Petit. A cadascun dels deu capítols, els dos protagonistes entren dins el Pot Petit d'un salt per viure-hi un munt d'aventures i reptes.  

El Pot Petit tirarà tres daus que donaran tres pistes sobre quina aventura tocarà viure en cada capítol. El primer dau mostrarà el personatge protagonista del capítol, el segon donarà una pista sobre el repte que hauran de resoldre i el tercer els indicarà alguna cosa que farà que l'aventura sigui més especial. 

Juntament amb en Pau i la Jana, el Lleó Vergonyós, l'Aura la Dinosaure, la Formiga, l'Ona i el Gall Ot són els personatges que acompanyaran els petits espectadors a entrar en un món màgic, ple de diversió, jocs i manualitats, amenitzat amb la música del Pot Petit.   

Després de l'estrena digital al SX3 i 3Cat, el primer capítol d' El món del Pot Petits'emetrà dilluns, 26 de març, a les 8.20, i serà un programa especial per celebrar la Pasqua.  

 

Anar al contingut