El periodista Jordi Sunyer
diumenge

El partit de Primera RFEF entre el Nàstic i el Deportivo, a Esport3 

Els resultats de l'última jornada a Primera RFEF, amb l'ensopegada de la Ponferradina, han fet que aquest diumenge, a les 12.00, s'enfrontin al Nou Estadi Costa Daurada el segon i el primer classificats del grup 1 de la categoria, el Gimnàstic de Tarragona i el Deportivo de la Corunya, separats només per un punt. Esport3 transmetrà aquest partit en directe. 

Els tarragonins arriben al duel reforçats després de ser el primer equip que guanya aquesta temporada al camp de l'Arenteiro, en unes condicions molt complicades. Un gol de Marc Fernández, a qui se li va anul·lar un gol legal en el partit de la primera volta a Riazor, va fer oblidar l'ensopegada de fa dos diumenges contra el Terol, i fa que els tarragonins depenguin de sí mateixos per recuperar el liderat. Els granes no podran disposar de Jaume Jardí ni d'Ander Gorostidi, per acumulació de targetes, i caldrà veure com evoluciona Nacho González de la seva subluxació a l'espatlla, però recuperen la seva referència en punta, Pablo Fernández. 

Després d'un inici dubitatiu i que Imanol Idiákez salvés uns quants "match balls" per a la seva continuïtat, el Deportivo acredita una ratxa espatarrant; ha guanyat els set partits de la segona volta, en els quals ha 25 gols i només n'ha encaixat quatre. Els últims quatre partits els ha guanyat marcant quatre gols o més. I, lògicament, disposa del jugador més desequilibrant de la categoria, "O Neno" Lucas Pérez, que a part de ser el màxim golejador del seu equip (9 gols) ha repartit 16 assistències. 

El partit tindrà la particularitat que cap dels dos entrenadors, Dani Vidal i Imanol Idiákez, es podrà asseure a la banqueta, perquè tots dos van ser expulsats en aquesta última jornada. 

Els comentaris seran de Jordi Sunyer, i l'anàlisi tècnica, d'Alberto Manga. 

esport3.cat 

Anar al contingut