"El matí de Catalunya Ràdio" celebra demà el Primer Gran Torneig Enigmàrius des de l'Auditori AXA

L'Auditori AXA de Barcelona acull l'emissió d'un programa especial de "El matí de Catalunya Ràdio", que inclou la celebració del Primer Gran Torneig Enigmàrius, amb la participació dels cent oients més ben classificats de la Lliga Enigmàrius

El programa "El matí de Catalunya Ràdio" es trasllada demà, dijous 19 de març, a l'Auditori AXA de Barcelona (L'illa Diagonal) per celebrar el Primer Gran Torneig Enigmàrius, amb la participació dels cent oients més ben classificats de la Lliga Enigmàrius 2008-2009.
A partir de les 9 del matí, Neus Bonet farà la tertúlia d'actualitat en directe des de l'auditori, amb la participació de Ramon Rovira, Joan Manel Perdigó i Saül Gordillo. Tot seguit, de les 10 a les 11 del matí, Màrius Serra plantejarà més de 20 enigmàrius perquè es puguin resoldre en directe i, d'entre els cent participants, sortiran tres finalistes, que optaran a diversos premis. També hi haurà obsequis per a tots els assistents. La jornada de competició es completarà amb la participació de coneguts aficionats a l'Enigmàrius, com ara Carles Capdevila, Josep Maria Ureta o Patricia Gabancho. A més, els oients i els participants que s'hagin desplaçat fins a l'Auditori AXA coneixeran la periodista Laia Claret, que cada dia reparteix la sort del Premi Enigmàrius des de l'helicòpter de Catalunya Ràdio.
El Primer Torneig Enigmàrius suposa la culminació de la Lliga Enigmàrius 2008-2009, que es va engegar a començament de temporada i que puntua els oients que resolen satisfactòriament l'enigma verbal que cada dia planteja Màrius Serra al programa El matí de Catalunya Ràdio cap a tres quarts de 8 del matí. Són enigmes de dificultat variable que atorguen punts als participants. Els Enigmàrius de nivell bàsic suposen 1 punt; els de nivell mitjà, dos punts; els Superenigmàrius, 3 punts; els de nivell avançat, 4 punts; i els de dificultat extrema, 5 punts. La classificació s'actualitza cada setmana.
"El matí de Catalunya Ràdio", amb Neus Bonet, s'emet de dilluns a divendres, de les 6 a les 11 del matí.

Anar al contingut