Dilluns 2 de desembre, a les 21.55

"El foraster" visita el poble més petit del Maresme

Dilluns 2 de desembre, a les 21.55, a TV3, un altre capítol d'"El foraster". Quim Masferrer torna a la carretera, a recórrer territori, trepitjar els pobles i endinsar-se en la geografia humana. Arriba a Òrrius, un racó de pau a tocar d'una de les zones més poblades del país.

Òrrius                                                                                                                      

Òrrius és el poble més petit de la comarca del Maresme, un racó de pau a tocar d'una de les zones més poblades del país. En Quim descobrirà ben aviat que aquí és costum apropiar-se de llocs que pertanyen als pobles del costat, i que els dies sempre comencen amb un bon esmorzar. Per això l'alcalde, en Jordi, es dedica en cos i ànima a les dues coses, mentre deixa les regnes de l'Ajuntament en mans de la seva ajudant, la Pepita. A més, en Gil i en Sebastià convidaran en Quim a un esmorzar molt especial: el que fan a la seva barraca al mig de les vinyes.

Quim Masferrer també coneixerà la Laia, que amb 12 anys ja és subcampiona del món de trial en bicicleta, i la Roser i la Neus, que són amigues malgrat que són molt i molt diferents. A més, es trobarà amb en Jaume, que porta la seva granja de gallines com si fos un ressort de luxe, i amb la Rosa, que sospira pels finals feliços, tant en els llibres com a la vida. El millor final de tots arribarà amb la visita al misteriós bosc encantat, que omple de màgia els voltants del poble.

LA TEMPORADA

En aquesta nova entrega, Quim Masferrer continua fent camí i coneixent la gent dels pobles d'arreu de Catalunya. Amb ells viurà moments plens d'humor, situacions carregades d'emoció i també alguna experiència trepidant.

La setena temporada d'"El foraster" va arrencar visitant Gisclareny que, amb 27 habitants, és el poble més petit de Catalunya, i que li va suposar un dels reptes més grans.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

Anar al contingut