"Amb el cor al genoll"
"Amb el cor al genoll"
DIVENDRES, A LES 14.00

El documental "Amb el cor al genoll", amb participació de TV3, arriba al Festival Dance on Camera de Nova York

Després de l'estrena mundial del Film Festival de Varsòvia i del seu pas pel DOK.fest de Munic, "Amb el cor al genoll" arriba als Estats Units. El documental de Susanna Barranco sobre la ballarina i coreògrafa Sol Picó s'estrenarà al Lincoln Center de Nova York el divendres a les 18.00 (14.00 hora catalana) en el 47è Festival Dance on Camera.

"Amb el cor al genoll", de Susanna Barranco, posa el focus en el dia a dia de la ballarina Sol Picó i en l'activitat que es desenvolupa darrere de l'escenari, en un moment crucial de la seva carrera, després d'haver guanyat el Premi Nacional de Dansa.

La força del seu moviment i la delicadesa dels canvis rítmics de la seva dansa formen un llenguatge molt personal que enllaça l'àmbit de la dansa contemporània amb elements d'altres mons, per crear, d'aquesta manera, una iconografia pròpia i particular amb el sentit de l'humor sempre present.

El documental també recorrerà la trajectòria artística de Sol Picó, des dels seus inicis, on s'apropava més a la "performance" i al teatre de carrer, fins a la consolidació artística i la creació de la seva pròpia companyia. L'obra de Picó es caracteritza per mostrar una dona forta i vigorosa però que no té por de mostrar les seves debilitats sense tabús.

El projecte s'acosta també a la faceta més personal de l'artista: les dificultats de créixer com a ballarina, les dificultats de la creació i com encarar la seva carrera després de fer 50 anys.

El documental és una producció de La Barranco Films, amb la participació de TV3, Mousiké i À Punt Media, i amb el suport de l'ICEC. 

tv3.cat/documentals

Anar al contingut