Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat

El dia internacional de les dones, "Àngel", un himne feminista, al Top1 de "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat, a "Zona zàping" compta amb la presència de la cantant i compositora Txenia que, amb motiu del dia internacional de les dones, presenta el seu nou tema "Àngel", un himne feminista dedicat a les dones lliures i empoderades, i il·lustrat les millors imatges del programa.

Aquesta setmana, a "Zona zàping", es recull el rebombori entorn de la polèmica arbitral al partit del Real Madrid, on l'àrbitre va xiular el final just abans que l'equip blanc marquès el gol de la victòria. També es podrà veure el mal dia que va tenir la traductora a la roda de premsa de Luis Enrique; un entrenador de futbol que s'obre el cap amb el sostre de la banqueta; una atleta amb veu de Mickey Mouse, i la imatge viral de la setmana: una dona enganxada per la persiana mecànica d'una botiga, que l'aixeca del terra quan obre l'establiment.

A partir d'aquesta setmana, també es comptarà amb la col·laboració de l'humorista i guionista Albert Bermúdez que, com a participant de la Kings League, farà a cada programa un recull del millor i del més divertit dels partits de la Kings League i la Queens League que 3Cat comença a retransmetre aquest cap de setmana.

Al "Top of the Tops", Òscar Pérez-Dolz repassarà les pífies als platós de TV3, i ajudarà a vocalitzar a Francesc Latorre.

I al "Zàping del Daniel", en Daniel parla del Parkour, un esport molt propens a les patacades fortes.

Al "No te la fotis" s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa. Aquesta setmana es veurà un recull de relliscades a la neu i el gel, les habituals caigudes sobre rodes, i les dificultats de muntar en poni.

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO" que estarà dedicada a les trompades de març, i una selecció dels millors Reels d'Instagram.

tv3.cat/zonazaping

Anar al contingut