Dimarts, a partir de les 22.00

El debat de les eleccions generals, a TV3 i Catalunya Ràdio

Dimarts, 18 de juliol, a partir de les 22.00, TV3 i Catalunya Ràdio oferiran el debat de les eleccions generals del diumenge 23 de juliol, amb els candidats i candidates per Barcelona de les formacions amb representació al Congrés dels Diputats. La periodista Ariadna Oltra moderarà el debat, que també s'emetrà amb subtítols, i en llengua de signes al canal 3/24. 

"E23. El debat. Eleccions generals" és el debat conjunt d'aquesta campanya electoral, que s'emetrà simultàniament per televisió, ràdio i els mitjans digitals. Presentat per Ariadna Oltra, hi participaran els caps de llista designats per les forces polítiques que van obtenir representació a les darreres eleccions generals a la demarcació de Barcelona. 

Han confirmat l'assistència al debat, que es farà al plató 1 de TV3, Gabriel Rufián (ERC), Meritxell Batet (PSC), Míriam Nogueras (Junts), Roger Montañola (Espai CiU - PDeCAT), Aina Vidal (Sumar - En Comú Podem), Nacho Martín Blanco (PP), Albert Botran (CUP)  i Juan José Aizcorbe (Vox).  

El debat arrencarà amb una ronda de preguntes entre els candidats, que es podran adreçar directament a un dels seus contrincants. Després, començaran quatre blocs temàtics, en què els caps de llista podran intervenir lliurement, sense torns de paraula establerts, i uns cronòmetres informaran els espectadors del temps que ha consumit cada candidat. La conductora d'"Els matins" de TV3, Ariadna Oltra, moderarà el debat i garantirà que, al final, tots els candidats hagin parlat els mateixos minuts. 

Com és habitual en els debats electorals, TV3 l'emetrà amb subtítols per a les persones sordes i al canal 3/24 es podrà veure amb llengua de signes catalana per a persones sordes signants. 

A continuació, s'emetrà el programa "E23. El debat de les generals. L'anàlisi", conduït per Xavier Graset, director i presentador del "Més 324", per analitzar el contingut del debat. 

Durant tota la campanya, la informació sobre les eleccions generals es pot anar seguint als programes informatius de TV3 i Catalunya Ràdio, i a la pàgina web especial dedicada als comicis. 

 

#DebatTV3CatRàdio 

Anar al contingut