Gaspar Hernàndez condueix "L'ofici de viure"
Gaspar Hernàndez condueix "L'ofici de viure"

El control del cervell i l'autonomia emocional, a "L'ofici de viure" 

Dissabte, 29 d'abril, a l'app i a la web de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" es preguntarà si el cervell ho pot controlar tot. I diumenge, 30 d'abril, a les 00.05, a l'FM de l'emissora, el programa dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez parlarà de com es pot aconseguir l'autonomia emocional.

"L'ofici de viure" de dissabte se centrarà en els estudis del neurocientífic Ignacio Morgado per explicar com és el cervell i saber si és cert que ho pot controlar tot fins a les emocions o el sexe. També se centraran en la son i la memòria de la mà de la psicòloga Jenny Moix, que va ser alumna d'Ignacio Morgado 
 
I, diumenge, Gaspar Hernàndez conversarà amb els psicòlegs i educadors emocionals Mercè Conangla i Rafel Bisquerra sobre vulneranilitat i sensibilitat per poder assolir l'autonomia emocional pròpia. Es farà una anàlisi de les últimes cançons de Shakira, amb l'apunt de la també educadora Laia Mestres. I, per acabar, l'espai de Sergi Torres. 

Gaspar Hernàndez dirigeix i presenta "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio, amb un programa els dissabtes a l'app i la web de l'emissora, i un altre els diumenges, a les 00.05, en antena.   

Anar al contingut