El blog de Jordi Cervera, d'iCat fm, rep el Premi Vila de Martorell al millor blog literari

Els 33ns Premis Vila de Martorell han distingit el blog de Jordi Cervera, d'iCat fm, com el millor blog literari. Els guardons, de l'ajuntament de Martorell, es van lliurar dimecres passat, 30 d'abril, dins els actes de la Fira de la Primavera.

Cervera va començar a escriure el blog literari d'iCat fm fa pràcticament un any i mig, el gener del 2007, a mode "d'itinerari vital a partir de les lectures" que més l'interessen. Des de llavors, hi ha escrit entre tres i quatre missatges a la setmana amb recomanacions literàries, fragments dels llibres proposats, i algun disc. Es pot accedir al blog a través del web d'iCat fm o bé a través de: www.icatfm.cat/jordicervera.
Jordi Cervera va néixer a Reus l'any 1959. Des de ben petit es va aficionar a la lectura i això és, precisament, el que l'ha dut a ser escriptor i periodista. Fa set anys que treballa a Catalunya Ràdio i actualment és el responsable de Llibres d'iCat fm. Durant la seva carrera professional ha estat responsable dels programes "La catalana de lletres" i "Catalunya Cultura literatura". A més, ha fet de guionista de "Babel", "Ex-Libris" i "El suplement" de Catalunya Ràdio.
Ha publicat una vintena de llibres, de poesia i novel·la, i ha rebut nombrosos premis. Entre els més destacats, el Premi Pin Soler de Narrativa 1995 Ciutat de Tarragona, Premi Narrativa Pere Calders de la Universitat Autònoma de Barcelona 1999, Premi de poesia Miquel Martí i Pol de la Universitat Autònoma de Barcelona 2000, XIV Premi de novel·la Ferran Canyameres. Terrassa 2005, Premi Benet Rivas de poesia del recull de Blanes 2006, i el premi a la millor novel·la negra en català pels lectors de la llibreria Negra y Criminal pel llibre Mosques. L'última obra que ha publicat Jordi Cervera és Desig de foc (editorial Meteora).
Anar al contingut