Laura Rosel
Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"
Dimarts

Edició d'"El matí de Catalunya Ràdio", fins a les 14.00, a l'espera que es facin públics els indults

Demà, dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, ofereix una edició especial del programa, de 6.00 a 14.00, de l'espera que es facin públics els indults.

A les 08.45, la TAULA D'ANÀLISI amb Ernesto Ekaizer, periodista, parlem del seu llibre "El rey al desnudo"; Jaume Barberà, periodista; Gemma Liñan, periodista d'El Nacional, i Gerard Guiu, periodista i advocat.

Durant la tertúlia es faran ENTREVISTES TELEFÒNIQUES a Ernest Benach, expresident del Parlament;  Carlos Cué, corresponsal polític del diari El País, i Neus Torbisco-Casals, doctora en Dret, experta en drets humans, i professora de Filosofia del Dret a la Universitat Pompeu Fabra.

A partir de les 10.40, l'INFORME ECONÒMIC amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia i professor a la Universitat Colúmbia de Nova York. Avui parlem del preu de la llum.  

A les 11.07, es tractarà el tema: la feina de ser fotògraf dels presidents de la Generalitat, amb Rubén Moreno, Jordi Bedmar i Arnau Carbonell.  

A partir de les 11.30, ENTREVISTA a Carme Solé Vendrell, il·lustradora, pintora i escriptora.  

A les 11.45, una TAULA D'ANÀLISI amb Patricia López, periodista d'investigació de Público; Camil Ros, secretari general d'UGT a Catalunya; Francesc Jufresa, advocat, i Astrid Barrio, presidenta de la Lliga Democràtica i professora de Ciència Política a la Universitat de València, i David Portabella, delegat d'El Punt Avui a Madrid.

Durant la tertúlia es faran ENTREVISTES TELEFÒNIQUES a José Antonio Martín Pallín, magistrat emèrit del Tribunal Suprem; Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla, i Núria de Gispert, expresidenta del Parlament.   

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut