Demà comença la 28a edició del Miniput, la mostra de televisió de qualitat
Demà comença la 28a edició del Miniput, la mostra de televisió de qualitat

Demà comença la 28a edició del Miniput, la mostra de televisió de qualitat

Dissabte, 26 de novembre, arriba la 28a edició del Miniput, l'única mostra de televisió de qualitat i nous formats televisius de l'Estat. TV3 organitza, conjuntament amb altres televisions, productores i universitats catalanes, una trobada que aplega centenars de persones, durant onze hores i mitja de mostra.

Oriol Sala-Patau, cap del Departament de Ficció i Cinema de TV3, participarà en la sessió especial "TV pública, la imaginació al poder" de dissabte a la tarda, juntament amb representants d'altres televisions.

 

Aquest dissabte, de 10.00 a 21.30, el teatre del CCCB, a Barcelona, acollirà el Miniput, una mostra que posa a l'abast de tots els professionals, estudiants, professors, investigadors i interessats en la televisió programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d'arreu del món amb una selecció del millor que s'ha pogut veure en l'última edició de l'INPUT (International Public Television Screening Conference). El Miniput també ofereix un tast dels programes o temes més destacats de les cadenes locals i autonòmiques, així com d'aquells projectes audiovisuals que utilitzen Internet com a mitjà de difusió.

Oriol Sala-Patau, cap del Departament de Ficció i Cinema de TV3, participarà en la sessió especial de dissabte, a les 19.30, "TV pública, la imaginació al poder". Juntament amb representants d'altres televisions públiques com ara TVE i IB3 en aquesta sessió especial es debatrà sobre els continguts dels propers mesos a les televisions públiques.

El Miniput està organitzat conjuntament per TV3, el Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Betevé, Radiotelevisió Espanyola Catalunya (RTVE Catalunya), el Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Tecnocampus de Mataró i el CCCB. També compta amb la col·laboració de la Universitat de Lleida, de la Universitat Rovira i Virgili, Catalunya Film Festivals i INPUT.
Anar al contingut