Antonio Banderas, Penélope Cruz i Óscar Martínez a "Competencia oficial"
Antonio Banderas, Penélope Cruz i Óscar Martínez a "Competencia oficial"

"Competència oficial", amb participació de TV3, Millor Pel·lícula Comèdia de Ficció Iberoamericana dels Premis Platino

"Competència oficial", dirigida per Mariano Cohn i Gastón Duprat, i amb participació de TV3, ha estat guardonada com a millor comèdia iberoamericana de ficció en la X edició dels Premis Platino. El film està produït per The Mediapro Studio i protagonitzat per Penélope Cruz, Antonio Banderas i Óscar Martínez.

La pel·lícula "Competència Oficial" ha estat reconeguda en la X edició dels premis Platino com a Millor Pel·lícula Comèdia de Ficció Iberoamericana. El guardó rebut per aquest llargmetratge dirigit per Gastón Duprat i Mariano Cohn, el més destacat que atorga la indústria audiovisual iberoamericana, és un triomf més a l'excel·lent carrera comercial internacional, amb estrenes a sales de cinema de tot el món, que va començar al Festival de Venècia del 2021.

Protagonitzada per Penélope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez, la pel·lícula s'ha vist a escala mundial durant el 2022 a Espanya, Itàlia, França i Portugal, Amèrica Llatina i els Estats Units, on va rebre excel·lent crítiques que la van presentar com a "hilarant", "fresca", "brillant" o "perversament divertida". A més, "Competencia Oficial" va estar entre les pel·lícules favorites de l'any passat en les llistes de mitjans internacionals com RottenTomatoes.com i Rolling Stone. El passat mes de gener va rebre el premi Feroz 2023 a Millor Pel·lícula de Comèdia.

El film, produït per The Mediapro Studio, compta amb la participació de RTVE, TV3 i Orange Espanya. El productor de la pel·lícula és Jaume Roures i els productors executius són Laura Fernández Espeso, Javier Méndez, Javier Pons, Antonio Banderas, Penélope Cruz i Óscar Martínez.

Sinopsis

En busca de transcendència i prestigi social, un empresari multimilionari decideix fer una pel·lícula que deixi empremta. Per a això, contracta els millors: un equip estel·lar format per la celebèrrima cineasta Lola Cuevas (Penélope Cruz) i dos reconeguts actors, amb un enorme talent però amb un ego encara més gran: l'actor de Hollywood Félix Rivero (Antonio Banderas) i l'actor radical de teatre Iván Torres (Óscar Martínez). Tots dos són llegendes, però no exactament els millors amics. A través d'una sèrie de proves cada vegada més excèntriques establertes per Lola, Félix i Iván han d'enfrontar-se no només entre ells, sinó també amb els seus propis llegats.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut