Un nou programa de TV3 busca la millor parella d'urbanita i ruralita de Catalunya.
Un nou programa de TV3 busca la millor parella d'urbanita i ruralita de Catalunya.

Comencen els càstings del nou programa de TV3 que busca la millor parella d'urbanita i ruralita de Catalunya

Avui comença el procés de selecció per participar en el nou concurs de TV3, un reality en què deu urbanites formaran parella amb deu ruralites amb l'objectiu de concursar plegats i convertir-se en la millor parella de pagesos i pageses de Catalunya.

En el nou concurs-reality de TV3, que s'estrenarà aquesta tardor, deu ruralites participaran per convertir-se en el millor pagès o pagesa del país. Però no ho faran sols. Cada agricultor formarà parella amb un urbanita. Junts hauran de superar reptes físics increïbles que posaran a prova les seves habilitats i, sobretot, la seva resistència.

Els ruralites participants hauran de tenir una àmplia experiència en el sector de la pagesia. En canvi, els concursants de ciutat no n'han de tenir gens. Han de ser persones a qui la natura els avorreix o els posa de mal humor, que no veuen sentit al treball físic i que s'estimen més un mòbil que l'aire pur.

Un jurat format per solvents professionals del món de la pagesia serà l'encarregat de decidir quina parella és la guanyadora.

Els ruralites i urbanites que vulguin participar en el càsting d'aquest espectacular concurs, que torna a les arrels i posa en valor els costums de la pagesia i la manera de viure dels pobles, poden inscriure-s'hi, a partir d'avui, al web tv3.cat/castingrural.

El programa és una producció de TV3 amb la col·laboració de Shine Iberia.
 

tv3.cat/castingrural
 

Anar al contingut