"No matarás"
"No matarás"

Comença el rodatge de "No matarás", pel·lícula amb participació de TV3

La setmana passada va arrencar el rodatge del llargmetratge "No matarás", un film dirigit per David Victori i que compta amb la participació de TV3. La pel·lícula mostra la metamorfosi del protagonista, un jove estudiant de Medicina que haurà de trobar el valor per enfrontar-se amb els seus propis sentiments i secrets

Durant sis setmanes, la ciutat de Barcelona es convertirà en l'escenari de rodatge de la pel·lícula "No matarás", un thriller dirigit per David Victori. La pel·lícula mostra la història d'en Dani, el  protagonista, un jove tranquil que es veurà, de manera inesperada, implicat en un doble assassinat que l'obligarà a afrontar tot tipus de situacions.

"No matarás" és el segon llargmetratge del director David Victori i, del repartiment de la pel·lícula, en destaca la participació de Mario Casas i el debut de l'actriu Milena Smit, que protagonitzaran el llargmetratge. 

Sinopsi:

En Dani és un jove que ha dedicat els últims anys de la seva vida a cuidar exclusivament del seu pare malalt. Després de la mort d'aquest, en Dani decideix reprendre la seva vida. I és justament llavors que, un cop decideix complir un dels seus somnis i emprendre un llarg viatge, coneix la Mila. Ella és una noia enigmàtica, tan inquietant i sensual com inestable, i convertirà la seva vida en un autèntic malson. Les conseqüències d'aquesta trobada portaran en Dani fins a situacions extremes, fins al punt de plantejar-se coses que no s'hauria pogut imaginar mai.

Fitxa tècnica:

Direcció: David Victori

Guió: Jordi Vallejo

Producció: Laura Fernández, Carlos Fernández

Direcció de fotografia: Elías M. Félix

Direcció artística: Balter Gallart

Intèrprets: Mario Casas, Milena Smit, Elisabeth Larena, Fernando Valdivielso, Javier Mula, Aleix Muñoz.

"No matarás" és una producció de Filmax amb la participació de Movistar, TVE i TV3.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut