Marta Romagosa i Ignasi Abad presenten "La vida és un musical".
Marta Romagosa i Ignasi Abad presenten "La vida és un musical".
DISSABTE, A LES 00.05

Com seria la vida si es diguessin les coses cantant, a "La vida és un musical"

Aquest dissabte, 15 de juliol, a partir de les 00.05, Catalunya Ràdio estrena "La vida és un musical", amb Marta Romagosa i Ignasi Abad. Durant vuit setmanes compartiran amb els oients la passió pel teatre musical, un gènere fascinant, d'intèrprets, directors i productors musicals. El primer convidat serà l'actor, cantant i director de musicals, Dani Anglès

Marta Romagosa i Ignasi Abad són dos periodistes de Catalunya Ràdio apassionats pels musicals. Qualsevol excusa és bona per trobar-se i recomanar-se escapades a Madrid, Londres o Nova York. D'aquesta afició neix "La vida és un musical", la proposta de Catalunya Ràdio per a les mitjanits de dissabte a diumenge durant l'estiu, que consistirà en una conversa distesa amb apassionats del gènere.

Com seria la vida si es diguessin les coses cantant? Ho explicaran vuit autèntics experts en la matèria com Elena Gadel, Mercè Martínez, Roger Berruezo, Ivan Labanda, Àngels Gonyalons, Daniel Anglès, Àngel Llàcer i Coco Comín.

"La vida és un musical" és un programa de Marta Romagosa i Ignasi Abad, amb producció d'Elisabeth Espuny.

Dani Anglès, primer convidat

El primer convidat de "La vida és un musical" serà l'actor, cantant i director de musicals Dani Anglès. Descobrirà com n'és d'important per ell "Rent", més que un musical, una veritable religió, de la qual es tatuaria els seus 4 manaments, sobretot: "el contrari de la guerra no és la pau, és la creació". També explicarà bogeries que ha fet pels musicals, com quan va passar-se cinc dies en autocar per veure'n dos o tres a Londres.

Els presentadors

Marta Romagosa és periodista, escriptora i editora de l'informatiu "Catalunya al dia" de Catalunya Informació. Treballa a Catalunya Ràdio des del 1991 i ha estat editora dels principals informatius, cap de cultura dels serveis informatius i realitzadora de diversos programes com "El mirall" o "Opció personal", entre altres. El 2011 va rebre el premi Ràdio Associació de Catalunya a la millor professional. Ha publicat "Tres nits fora de casa", "La polaroid i altres relats", "22 homes i un desig" i "Tots els noms del desig".

Ignasi Abad és periodista i redactor dels serveis informatius de Catalunya Ràdio des de fa gairebé 30 anys: redactor de política al Parlament durant 9 anys, ha estat 7 temporades a "El matí de Catalunya Ràdio" i va ser el corresponsal de l'emissora als Estats Units durant el període 2004-2006. Ha estat col·laborador habitual dels programes de l'Àlex Gorina, "La finestra indiscreta" i "Amènic", a Catalunya Cultura.

El calendari de convidats

15 de juliol: Daniel Anglès
22 de juliol: Ivan Labanda
29 de juliol: Àngels Gonyalons
5 d'agost: Roger Berruezo
12 d'agost: Mercè Martínez
19 d'agost: Coco Comín
26 d'agost: Elena Gadel
2 de setembre: Àngel Llàcer

 

catradio.cat/la-vida-es-un-musical

Anar al contingut