Carretero diu que l'acostament a Laporta genera certa tensió entre alguns membres de Reagrupament

El president de Reagrupament, Joan Carretero, també ha afirmat a Catalunya Ràdio que no va arribar a presentar la dimissió perquè no va tenir temps i ha negat moviments tàctics en tot el que ha passat

L'impulsor de Reagrupament, Joan Carretero, ha admès al programa L'oracle de Catalunya Ràdio que l'acostament amb el president del Barça, Joan Laporta, ha generat certa tensió dins l'associació independentista: "És evident que si en el nostre projecte, que no és microscòpic sinó que té una certa importància i implantació, doncs s'incorpora el senyor Laporta i altra gent, també és lògic que hi hagi gent que se senti perillar en els seus estatus, en les seves expectatives. (...) Afegir-hi gent amb un cert pes genera tensions, i a vegades genera tensions insuperables atès que hi ha gent que es veuen possiblement sense el protagonisme que tenien o el que sigui. Per tant és un factor a tenir en compte".

El president de Reagrupament, Joan Carretero, també ha afirmat que no va arribar a presentar la dimissió perquè no va tenir temps i ha negat moviments tàctics en tot el que ha passat: "No és que sigui un moviment tàctic per dir: ‘bé, jo no he firmat res i per tant, aquí no ha passat res', sinó que el que hi ha és que no tenim ni temps per formalitzar-ho". Carretero també ha volgut deixar clar que a hores d'ara encara no ha proposat quin és el sistema d'elecció dels candidats de Reagrupament i per tant, ha assegurat que sobre la taula no hi ha cap projecte de com han de ser les primàries. Això sí, ha afegit que hi ha d'haver una certa ponderació territorial.

Joan Carretero també ha explicat que en cas que Reagrupament entri al Parlament, la formació no donarà suport a una possible reedició del tripartit.


ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut