Carnicer no creu que la Generalitat tingui responsabilitats en el "cas Millet" per falta de control

El secretari general d'Economia i Finances admet que les auditories que la Generalitat va fer al Consorci Palau de la Música no van permetre resoldre totes les irregularitats detectades ja el 2002 per la Sindicatura de Comptes

El secretari general d'Economia i Finances, Martí Carnicer, no creu que la Generalitat tingui responsabilitats en el "cas Millet" per falta de control als comptes del Consorci Palau de la Música. En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, Carnicer ha explicat que es van fer les auditories al Consorci un cop la Sindicatura de Comptes va alertar d'irregularitats el 2002. Tot i això, Martí Carnicer ha admès que fa dos anys encara hi continuava havent anomalies per solucionar. "Responsabilitats per a l'administració en aquest cas seria difícil trobar-n'hi però en tot cas la principal per nosaltres és actuar perquè això no es pugui tornar a produir".
A la pregunta concreta de Manel Fuentes sobre si reconeix l'error de la Generalitat de Catalunya, Carnicer ha manifestat: "Reconec que s'han de produir determinades mesures per corregir aquestes qüestions, sí, això sí que ho reconec".


Anar al contingut