diumenge

Arriba la nova temporada de MotoGP, a "Motor a fons", a Esport3 

Diumenge, a les 21.55, s'emetrà un nou capítol de "Motor a fons", amb Xavi Guillén al capdavant. 

S'han acabat les vacances i la pretemporada i comença el mundial de MotoGP aquest cap de setmana, amb el primer Gran Premi al circuit catarí de Lusail.  

"Motor a Fons" portarà el millor de les tres curses, MotoGP, Moto2 i Moto3 i les impressions dels protagonistes, amb Xavier Guillén al capdavant i la col·laboració de Montse Sogues i Ramon Forcada. 

Analitzaran amb detall l'estrena de Marc Márquez amb Ducati, la defensa del títol del campió, Pecco Bagnaia, i l'actuació de tots els pilots de la màxima categoria, amb especial atenció a Aleix Espargaró, Alex Márquez, Àlex Rins, Maverick Viñales i Pedro Acosta. També el que facin els catalans de les cilindrades mitjanes i petites. 

I, més motor al programa amb el Gran Premi d'Aràbia Saudí de F1, la F2 amb Pepe Martí i la F3 amb Marí Boya. No faltarà la prèvia de l'espectacular Rally Costa Brava puntuable per l'europeu FIA d'històrics amb participació rècord. Al plató hi haurà Àlex Romaní responsable de Rallyclàssics.  

Per acabar emetran un reportatge de Sara Sánchez, la única catalana que competirà aquesta any en el nou Mundial de motos femení. 

esport3.cat 

Anar al contingut