Podcasts del SX3 sonaran aquest estiu a Catalunya Ràdio
"Van fer història" explica les vides de persones que han aconseguit fites importants
Dissabte i diumenge al migdia, SX3 Ràdio

Aquest estiu, Catalunya Ràdio ofereix una programació especial adreçada al públic infantil i familiar

SX3 Ràdio s'estrena aquest cap de setmana a Catalunya Ràdio, que dedicarà els migdies al públic infantil i familiar amb l'emissió del programa "Kids XS" i els podcasts del SX3  "Superheroïnes de l'esport" i "Van fer història".  

A partir d'aquest dissabte, 15 de juliol, la programació d'estiu arriba els caps de setmana a Catalunya Ràdio, amb una proposta pensada especialment per als infants i les seves famílies: SX3 Ràdio. Els dissabtes i diumenges d'estiu al migdia, els nens i nenes tindran el seu espai a l'antena de Catalunya Ràdio amb continguts fins ara disponibles en format podcast a les plataformes del SX3. 

De 12.00 a 13.00, Catalunya Ràdio emetrà el programa "Kids XS", presentat per Pau Guillamet i Txell Bonet, que també és un podcast al qual es pot accedir a través de catradio.cat i SX3.cat. Aquest espai, adreçat a famílies amb criatures fins a 10 anys, gira al voltant de la criança. 

De 13.00 a 14.00, l'emissora oferirà dos podcasts que habitualment estan disponibles a les plataformes del SX3. D'una banda, "Superheroïnes de l'esport" és un projecte per fomentar els valors de l'esport femení a través de deu contes protagonitzats per deu esportistes de renom: Alèxia Putellas, Aitania Bonmatí, Laia Palau, Kaba Gassama, Anni Espar, Laia Sanz, Ona Carbonell, Núria Picas, Queralt Castellet i Paula Badosa. De l'altra, "Van fer història" és un podcast per escoltar en família que explica la història a partir de les biografies dels personatges més interessants del passat, amb l'estil propi d'un conte radiofònic. 

 

#NouSX3 

X3.cat  

S3.cat  

Anar al contingut