Dijous, a les 22.05

Alguns homes sediciosos, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a TV3, la vista de Carles Puigdemont (Queco Novell) al Tribunal General de la Unió Europea arriba a l'espai de sàtira política "Polònia". Llarena (Jordi Soriano) haurà de declarar per les acusacions de Puigdemont sobre si va ser ell qui va ordenar el codi "rojigualda".

Mentrestant, a l'exterior del Suprem s'ha instal·lat una "fanzone" de jutges per seguir en directe el resultat de la vista de Puigdemont. Si bé és cert que tindran dubtes sobre si és lícit que uns jutges imparcials ho estiguin seguint, es deixaran endur finalment per la passió. 

D'altra banda, Salvador Illa (Queco Novell), que ja es veu presidint la Generalitat, donarà una mica d'alegria a l'edifici a ritme de "Jugular" d'en Triquell. També s'estrenarà la nova pel·lícula de terror que ha causat furor al Festival de Sitges: "L'home del gas". 

Després de la polèmica amb la llei del "només sí és sí", Irene Montero (Judit Martín) vol deixar clar que la culpa és d'alguns jutges masclistes. Però li faran veure que no té raó entre Pedro Sánchez (Pep Plaza) i un jutge masclista. 

Xavier Trias (Pep Plaza) visitarà "La tarda de Catalunya Ràdio", on Elisenda Carod li preguntarà si definitivament es presentarà a les eleccions municipals de Barcelona. L'alcalde continuarà dubtant sobre si és el millor moment per anunciar-ho o no. 

Finalment, el guia de museu favorit del programa, Aniol Jorquera (Cesc Casanovas), torna al programa per mostrar la inauguració d'una nova exposició: el Museu de l'Aigua. 

Anar al contingut