631.000 espectadors van connectar ahir amb "Eufòria", que va sorprendre amb l'anunci d'una gala de repesca

Ahir, TV3 va ser líder amb comoditat, amb una quota del 15,7%, a 5,5 punts de la segona. La sisena gala d'"Eufòria" va apuntar un 19,4% de quota de pantalla i va tenir una audiència acumulada de 631.000 espectadors.

La gala d'"Eufòria" d'ahir, la sisena, va comptar amb moltes actuacions espectaculars però, a més, amb una gran sorpresa per desvetllar, i és que la propera setmana dos dels nou concursants eliminats fins ara tornaran a entrar al programa.

Marta Torné i Miki Núñez van explicar aquesta novetat al final d'una gala que van veure 321.000 espectadors, va fer una quota del 19,4%, una audiència acumulada de 631.000 espectadors, i en què en Jan va ser eliminat i l'Alèxia triada com a favorita.

Així doncs, la gala del proper divendres, 28 d'abril, serà un programa especial de repesca en què es decidirà quins dos concursants dels nou eliminats al llarg de la temporada tindran una segona oportunitat per demostrar el seu talent i carisma. La Natàlia, el Domènec, l'Emmi, l'Ethan, la Paula, el Carlos, l'Hèctor, el Nei i el Jan cantaran com a solistes i els concursants en actiu els faran les segones veus.

Tots ells oferiran, a l'inici de programa, un emocionant opening amb la interpretació de "We are all in this together" del famós musical de Disney "High School Musical". L'altra gran clímax de la nit es viurà quan arribi el moment de les votacions, amb una mecànica i puntuacions mai vistes fins ara al show.

TV3 va ser la cadena més vista de divendres a Catalunya, amb un 15,7% de quota, a 5,5 punts de la segona.

Audiències digitals

Un total de 15.163 usuaris únics van veure en directe la sisena gala als mitjans digitals de la CCMA. A més, es van registrar 76.837 usuaris únics digitals que van entrar al web d'"Eufòria" (60.151) i l'app de TV3 (16.686) durant l'emissió. 

També es van enviar més de 3.800 missatges a Twitter comentant el programa, el 96,5% dels quals en to positiu o neutre.  

La gala d'ahir

Ahir, una de les actuacions més esperades pels seguidors del concurs musical va ser "Felicità", el clàssic tema d'Al Bano & Romina Power, que va interpretar en Tomàs.

A banda, els espectadors van gaudir amb temes de grans dives com Katy Perry ("Never Really Over", Sofia) i Adele ("When We Were Young", Carla). L'Elena i la Jim van sorprendre amb la seva versió particular de "The Bright Sight" (Stay Homas) i "Estimar-te com la terra" (Ginestà), respectivament, mentre que la Clàudia va interpretar un dels darrers èxits d'Alizzz, "Què passa nen". L'Alèxia va recuperar un dels temes més populars d'ABBA ("Waterloo"), que li va merèixer ser la favorita de la gala d'ahir, mentre que el Jan, que va ser el triat pel públic per abandonar el programa, va enfrontar-se a la coreografia de "Sucker", de Jonas Brothers.

Al plató de TV3 es van viure moments de festa total amb la presència de Vicco i el seu hit "Nochentera", que malgrat no haver continuat la seva carrera cap a Eurovisió després de passar pel Benidorm Fest, és un dels fenòmens musicals del moment, amb un disc d'or.

I a partir d'ahir, el Twitch del programa va avançar el rellotge per oferir en directe l'ambient de la pregala. Els seguidors d'"Eufòria" s'hi van poder connectar a partir de les 21.00 per posar-se al dia de totes les novetats de la mà d'alguns dels seus protagonistes.

tv3/euforia/

#EufòriaTV3
instagram/euforiatv3
twitter/euforiatv3/
twitch.tv/euforiatv3

Anar al contingut