Les del traster

3Cat estrena "Les del traster", una sitcom que tracta els temes que preocupen als joves

Habitatge, racisme, precarietat laboral, salut mental, LGTBIQ+, assetjament a les xarxes socials, són els temes que tractarà la sèrie també amb persones reals del món de la cultura i l'entreteniment

3Cat estrena íntegrament i en exclusiva "Les del traster", una sèrie de 6 capítols que estarà disponible a partir del 9 de març a la plataforma. La nova sèrie és un format híbrid entre ficció "sitcom" i entrevistes. La part de ficció té una trama que es desenvolupa en un pis de Barcelona amb tres companys que necessiten trobar un quart inquilí per poder afrontar la pujada del preu del lloguer. En aquesta cerca per trobar la quarta persona, a qui li llogaran el traster, és a on coincidiran amb persones reals del món de la cultura i l'entreteniment.   

"Les del traster" és una producció de 3Cat amb la col·laboració de Brutal Media.

Cada capítol de la sèrie girarà entorn a un tema en concret i serà la conversa entre els 3 integrants del pis i la persona real que vol llogar el traster, la que contextualitzarà la problemàtica. En aquesta entrevista, que està plantejada com una conversa entre joves, tant pel to com pel llenguatge és a on es desgranaran les problemàtiques que afecten a tota una generació. Temes com l'accés a l'habitatge, la generació de vidre, l'assetjament a les xarxes socials o el racisme, entre d'altres seran al centre de les converses de "Les del traster"

En aquest sentit, les persones reals que visitaran el pis són molt conegudes dins el món de la cultura, l'entreteniment, les xarxes socials i l'activisme. A més a més, totes elles estan relacionades directament amb el tema que tractaran.  Així doncs la precarietat laboral es tractarà amb Blanca Guilera; l'assetjament xarxes amb Miare (Maria Rubio); els temes referents a l'entorn LGBTIQ+ amb Ander Puig; salut mental amb Edu Esteve; racisme amb Miss Afro Girl, i habitatge amb Alba Riera. Tots aquests noms reals mantindran una conversa amb els 3 inquilins del pis. Els 3 actors que interpreten els personatges dels companys de pis són: Martina Roura (Sara), Óscar Balanyà (Dani) i Carla Pueyo (Elena) 

Anar al contingut