Barça

Zubizarreta diu que apostaran pel planter si Cesc acaba quedant-se a l'Arsenal

Andoni Zubizarreta ha estat presentat aquest divendres de forma oficial com a nou director tècnic del futbol professional del Barça. Acompanyat pel vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, Zubi torna al club blaugrana després de la seva etapa com a jugador. L'exporter basc, que ha signat un acord d'una temporada més dues d'opcionals, ha agraït l'oportunitat que li dóna la nova junta directiva i ha lloat la feina feta per l'anterior secretari tècnic, Txiki Begiristain. El nou director tècnic assegura que si Cesc acaba quedant-se a l'Arsenal utilitzaran els de casa, i Bartomeu ha reconegut que el fitxatge del jugador d'Arenys està cada cop més complicat.

Actualitzat
Ja fa unes setmanes que exerceix el càrrec però aquest divendres ha estat presentat oficialment. Andoni Zubizarreta, acompanyat de Josep Maria Bartomeu, vicepresident de l'àrea esportiva del club blaugrana, s'ha presentat als mitjans de comunicació com a nou director tècnic del futbol professional del Barça. L'exporter blaugrana ha signat un acord d'un any i al final d'aquest, si les dues parts hi estan d'acord, es renovarà automàticament per dos més.

Durant la seva presentació oficial, el nom propi del dia ha tornat a ser el de Cesc Fàbregas. Zubizarreta ha assegurat que si el futbolista de l'Arsenal no acaba vestint la samarreta blaugrana les alternatives s'hauran de buscar al planter, i ha assegurat que no han iniciat cap negociació per fitxar un migcentre defensiu. Per la seva part, Bartomeu ha reconegut que encara no renuncien al fitxatge de Cesc, que no el donen per perdut, però ha insistit en la negativa ferma dels directius de l'Arsenal de no deixar marxar el seu capità. El vicepresident esportiu també ha negat un imminent viatge de Sandro Rosell a Londres per tancar l'operació, i espera que la reunió que han de mantenir Cesc i Arsène Wenger serveixi per desencallar les negociacions.

En aquesta nova etapa professional, Zubizarreta no estarà sol en la part tècnica. En el vessant de futbol formatiu l'acompanyarà un altre exjugador del Barça, Guillermo Amor. Narcís Julià treballarà conjuntament amb Zubi amb les qüestionsn referents al primer i al segon equip. Albert Valentín s'encarregarà de saber què hi ha en el mercat. L'exporter, que substitueix Txiki Begiristain, ha agraït la confiança que li han donat per poder exercir aquest càrrec en un club que ara mateix és la gran referència en el futbol mundial i ha qualificat d'excel·lent la feina del seu antecessor.
Anar al contingut