Barcelona

Ramon Mateu assumirà provisionalment la direcció general de la CCMA

El president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Enric Marín, i la directora general de l'ens, Rosa Cullell, han establert de mutu acord el calendari de transició de la direcció general de la CCMA.

Actualitzat
Un cop anunciada, ahir, la voluntat de dimitir per raons personals i professionals i que el Consell de Govern hagi acceptat la seva dimissió, Rosa Cullell posarà fi al seu mandat el dia 6 de setembre per tal de garantir una bona transició, la plena normalitat de l'empresa i l'execució de tots els projectes en curs.

El president del Consell de Govern de la CCMA, Enric Marín, ha decidit comunicar al Consell de Govern la designació de Ramon Mateu i Llevadot, actual director de Catalunya Ràdio, perquè assumeixi provisionalment les funcions de la direcció general de la Corporació d'acord amb el que s'estableix en l'article 14.5 de la llei 11/2007 d'11 d'octubre de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Aquesta decisió es farà efectiva el 6 de setembre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut