Barcelona

El professor mallorquí en vaga de fam està "completament determinat a continuar"

El professor d'institut de Mallorca en vaga de fam contra el TIL Jaume Sastre afirma que està "completament determinat a continuar"

Catalunya VespreActualitzat

En declaracions a l'informatiu "Catalunya vespre", de Catalunya Ràdio, el professor d'institut de Mallorca Jaume Sastre afirma que el seu cas és comparable a la situació política que viu Catalunya ("Qui hauria dit fa una setmana que hi hauria un relleu al cap d'estat espanyol?"), i es manté ferm i optimista: "Fan veure que no passa res, però jo em mantinc. Torres més altes han caigut."

Jaume Sastre compleix trenta dies de vaga de fam per reclamar al govern de José Ramón Bauzá que dialogui amb els mestres que defensen l'escola en català. Sastre s'ha mostrat contundent: "Estic completament determinat a continuar". "Tinc angoixa i incertesa. Afronto etapes desconegudes, però estic molt acompanyat amb metges i família". El professor Jaume Sastre ha afegit: "És fonamental la força psicològica. Jo m'alimento de suports i no em puc queixar."

Jaume Sastre ha explicat que ja ha perdut quinze quilos, però que últimament ja no perd pes tan ràpidament com els primers dies: "El meu cos s'ha autoregulat. La glucosa i el potassi estan sota mínims i tinc l'àcid úric disparat."

Sastre, molt emocionat,  ha agraït els suports que ha rebut de Catalunya.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut