Parets del Vallès

El president de la multinacional Grífols anima Mas a "tirar endavant" i "no arronsar-se"

Mas rep un important suport al procés de la mà del president de la multinacional Grífols

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat ha rebut aquest dijous una mostra de suport al procés sobiranista per part del president de la multinacional farmacèutica Grífols, un dels líders mundials en la fabricació d'hemoderivats. El president de la companyia ha aprofitat un acte per animar el president a no arronsar-se.

Víctor Grífols ha empatitzat amb Mas quan li ha dirigit un missatge inesperat:  "Amb fermesa i determinació es pot arribar molt lluny. Sé que ho està passant malament. Té determinació. Tiri endavant. No s'arronsi". Grífols s'ho ha fet venir bé per enllaçar-ho amb la trajectòria de la seva empresa: "Quan una organització té un objectiu clar per aconseguir no s'ha d'espantar per les critiques que qüestionen la seva estratègia o raó de ser".

De la seva banda, Mas ha agraït la "valentia i el coratge" demostrat pel dirigent empresarial, ha recordat que Grífols inverteix als EUA, a Espanya i també a Catalunya, i ha conclòs que, davant dels missatges "apocalíptics" d'alguns, "el sentit comú s'acaba imposant en l'economia".

El president de Grífols s'ha posicionat així durant la inauguració d'una nova planta de la multinacional catalana a Parets del Vallès. La nova factoria de fraccionament de plasma, destinada a separar les proteïnes del plasma per fer-ne medicaments, ha suposat una inversió de 20 milions d'euros i donarà feina a un centenar de persones entre llocs de treball directes i indirectes. Entre aquesta planta i dues més als Estats Units, duplicaran aquesta producció.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut