Imatge d'arxiu d'una sala de cinema.
Imatge d'arxiu d'una sala de cinema.
Estat espanyol

"La festa del cinema" permet veure pel·lícules a menys de 3 euros cada una durant 3 dies

Durant tres dies, des d'aquest dilluns i fins dimecres, es pot anar al cinema per només 2 euros amb 90 cèntims per sessió. Per aconseguir aquestes entrades a preu reduït n'hi ha prou de registrar-se al web "fiestadelcine.com" i després presentar-se amb l'acreditació i el carnet d'identitat al cinema.

RedaccióActualitzat

Durant tres dies, des d'aquest dilluns i fins dimecres, es pot anar al cinema per només 2 euros amb 90 cèntims per sessió. Es tracta d'una iniciativa de les federacions de productors, distribuïdors i cinemes espanyols, i també de l'Institut de Cinematografia i Arts Visuals. S'anomena la festa del cinema i arriba aquest any a la cinquena edició.

Per aconseguir aquestes entrades a preu reduït n'hi ha prou de registrar-se al web "fiestadelcine.com" i després presentar-se amb l'acreditació i el carnet d'identitat al cinema. Les condicions han canviat en relació amb l'any passat, en què calia comprar una entrada a preu normal per tenir dret a demanar-ne una a preu reduït.

A la festa del cinema hi participen un 90% de les sales de l'estat espanyol, o sigui prop de 3.000. Segons dades dels organitzadors de la setmana passada, més d'un milió de persones havien demanat entrades des que va començar la promoció, ara fa un mes. Fins dimecres mateix es poden demanar acreditacions

 

Anar al contingut